ASF header

Dobrodošli na strani Asia Frontier Capital

Asia Frontier Capital Ltd. je družba za upravljanje specializirana za naložbe v hitro rastočih azijskih trgih prek skladov AFC Asia Frontier Fund ter AFC Vietnam Fund.

Sklad AFC Asia Frontier Fund nalaga sredstva v delnice podjetij azijskih trgov v razvoju s povečanjo potrošnjo zaradi ugodnih demografskih trendov, povečanih prihodkov ter visoke gospodarske rasti. Sklad sredstva nalaga v podjetja z glavnino svoje gospodarske aktivnosti v Bangladešu, Butanu, Kambodži, Iraku, Laosu, Maldivih, Mongoliji, Mjanmaru (Burmi), Nepalu, Pakistanu, Papui Novi Gvineji, Šri Lanki ter Vietnamu. Sklad AFC Asia Frontier Fund se osredotoča na izkoriščanje ugodnih gospodarskih trendov v teh državah ter nudi visoke donose obenem pa tudi široko razpršitev sredstev. Sklad upravlja ustanovitelj in predsednik uprave, Thomas Hugger, ki se z investiranjem na azijske ter afriške trge v razvoju ukvarja že več kot 20 let.

Sklad AFC Vietnam Fund je bil ustanovljen 11. decembra 2013, upravljajo pa ga ekipa, ki jo sestavljajo Thomas Hugger ter Andreas Vogelsanger. Upravljavska ekipa ima skupaj več kot 50 let izkušenj z investiranjem v trge v razvoju v Aziji ter drugod po svetu. Sklad svoja sredstva nalaga izključno v delnice podcenjenih rastočih podjetij v Vietnamu s poudarkom na malih in srednjih podjetjih. Naložbeni direktor sklada, Andreas Karall, spremlja delnice več kot stotih vietnamskih podjetij s količnikom P/E med 6 in 7, njihova cena na borzi pa se giblje okrog njihove knjigovodske vrednosti. Velik del teh delnic ima dividendno donosnost višjo od 9%, denarna sredstva nekaterih podjetij pa so skoraj enaka njihovi tržni kapitalizaciji.

Za več informacij o skladu, upravljavski ekipi in naložbeni strategiji nas kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sklad AFC Asia Frontier Fund

Čista donosnost sklada - Razred A USD

AAFF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital Limited je družba za upravljanje investicijskih skladov s sedežem na Kajmanskih otokih. Od skladov s sedežem na Kajmanskih otokih, je sklad "AFC Asia Frontier Fund" na voljo le vlagateljem iz ZDA, medtem ko je sklad "AFC Asia Frontier Fund (non-US)" na voljo vlagateljem izven ZDA.

Pristop k skladom je možen na mesečni ravni in se zaključi 5 delovnih dni pred zaključkom koledarskega meseca. Na voljo sta 2 razreda investicijskih kuponov, valute posameznega sklada pa so USD, CHF in EUR.

Za pristopno izjavo ali za več informacij o naložbah v naše sklade nas prosimo kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Razred ARazred B
Upravljavska provizija 1.8% čiste vrednosti sredstev (ČVS) letno 1.5% čiste vrednosti sredstev (ČVS) letno
Provizija za uspešnost 10% povečanja ČVS nad vrednostjo 3 mesečne referenčne obrestne mere USD LIBOR +2% in s "high water mark" 8% povečanja ČVS nad vrednostjo 3 mesečne referenčne obrestne mere USD LIBOR +2% in s "high water mark"
Vplačila 5 delovnih dni pred zaključkom koledarskega meseca 5 delovnih dni pred zaključkom koledarskega meseca
Izplačila Mesečno glede na ČVS - z 90 dnevnim predhodnim obvestilom Mesečno glede na ČVS - s 180 dnevnim predhodnim obvestilom
Osnovne valute sklada USD, EUR, CHF USD, EUR, CHF
Najmanjše začetno vplačilo USD 25,000 za investicijske kupone denominirane v USD USD 25,000 za investicijske kupone denominirane v USD
EUR 25,000 za investicijske kupone denominirane v EUR EUR 25,000 za investicijske kupone denominirane v EUR
EUR 25,000 za investicijske kupone denominirane v CHF EUR 25,000 za investicijske kupone denominirane v CHF
Obračunski dan Zadnji dan v koledarskem mesecu Zadnji dan v koledarskem mesecu

Sklad AFC Vietnam Fund

Indeksiran donos na čisto vrednost sredstev (ČVS) v USD

AVF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital (Vietnam) Limited je družba za upravljanje sklada "AFC Vietnam Fund" s sedežem na Kajmanskih otokih. Cilj sklada je dolgoročno povečanje sredstev investitorjev prek podcenjenih rastočih podjetij, s poudarkom na malih in srednjih podjetjih.

Sklad AFC Vietnam Fund upravlja upravljalska ekipa, ki jo sestavljajo Thomas Hugger, Andreas Karall in Andreas Vogelsanger. Upravljalska ekipa ima več kot 75 let izkušenj s področja investiranja ter obsežne izkušnje z delom v Aziji, saj so njeni člani v preteklosti zasedali vodilne položaje v Kambodži, Hong Kongu, Singapurju, Šri Lanki ter Tajski,

Za pristopno izjavo ali za več informacij o naložbah v naše sklade nas prosimo kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Razred C
Upravljavska provizija 1.8% čiste vrednosti sredstev (ČVS) letno
Provizija za uspešnost 12.5% povečanja ČVS nad vrednostjo "high water mark"
Vplačila 5 delovnih dni pred zaključkom koledarskega meseca
Izplačila Mesečno glede na ČVS - s 60 dnevnim predhodnim obvestilom
Valuta sklada USD
Najmanjše začetno vplačilo USD 10,000
Obračunski dan Zadnji dan koledarskega meseca

Kontaktirajte AFC

Statutarni sedež:
Asia Frontier Capital Ltd.
c/o Ogier Fiduciary Services (Cayman) Ltd.
89 Nexus Way
Camana Bay
Grand Cayman KY1-9007
Cayman Islands

Sedež podjetja:
Asia Frontier Investments Ltd.
1208, 12th Floor, Loon Kee Building
267-275 Des Voeux Road Central
Hong Kong
Tel: +852 3904 1015
Fax: +852 3904 1017
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

mrt-logo
Postaja Sheung Wan, Izhod B (Linija Island)

Asia Frontier Investments Ltd. J je reguliran s strani Hong Kong Securities and Futures Commision "SFC" za svetovanje pri trgovanju z vrednostnimi papirji (Tip 4) in upravljanje sredstev (Tip 9)