ASF header

Dobrodošli na stranice Asia Frontier Capital

Asia Frontier Capital Ltd. je tvrtka za upravljanje specijalizirana za investiranje u brzorastuća azijska tržišta kroz fondove AFC Asia Frontier Fund i AFC Vietnam Fund.

AFC Asia Frontier Fund ulaže u javne dionice tvrtki u brzorastućim azijskim zemljama koje su povećale potrošnju zbog povoljnih demografskih trendova, povećanih prihoda i visokog rasta BDP-a. Fond ulaže u dionice tvrtki koje imaju svoje glavne poslovne aktivnosti u Bangladešu, Butanu, Kambodži, Laosu, Iraku, Maldivima, Mongoliji, Mianmaru, Nepalu, Pakistanu, Papua Nova Gvineji, Šri Lanki i Vijetnamu. AFC Asia Frontier Fund usredotočen je na iskorištavanje pogodnih ekonomskih trendova u navedenim zemljama te nudi visoke povrate ulaganja, u kombinaciji sa širokim mogućnostima diversifikacije. Fondom upravlja osnivač i izvršni direktor Asia Frontier Capital, Thomas Hugger, koji ulaže na azijska i afrčka tržišta u razvoju već više od 20 godina.

AFC Vietnam Fund osnovan je 11. prosinca 2013, te je upravljan od strane tima koji čine Thomas Hugger i Andreas Vogelsanger. Zajedno imaju više od 50 godina iskustva upravljanjem investicija na tržištima u razvoju, Aziji i diljem svijeta. Fond ulaže isključivo u dionice rastućih tvrtki u Vijetnamu sa svrhom stjecanja vrijednosti pri rastu, a osobito u male i srednje tvrtke. Glavni investicijski upravitelj fonda, Andreas Karall, redovito prati dionice više od sto vijetnamskih tvrtki koje imajo P/E omjer između 6 i 7, a njihova cjena na burzi kreće se oko njihove knjigovodstvene vrijednosti. Veliki dio tih tvrtki ima prinos po dividendi preko 9%, a neto novčana sredstva tih tvrtki su gotovo jednaka njihovoj tržišnoj kapitalizaciji.

Za više informacija o fondu, upraviteljskom timu i investicijskoj strategiji, kontaktirajte nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

AFC Asia Frontier Fund

Razina dobiti fonda - Razred A USD

AAFF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital Limited je tvrtka za upravljanje fondovima, smještena na Kajmanskim otocima, s fondovima otvorenim za ulaganje. Fondovi su smješteni na Kajmanskim otocima s tim da je "AFC Asia Frontier Fund" otvoren samo za investitore iz SAD-a, dok je "AFC Asia Frontier Fund (non-US) otvoren za investitore izvan SAD-a.

Upis u fondove moguć je na mjesečnoj bazi te se zatvara 5 radnih dana prije zadnjeg dana u kalendarskom mjesecu. Postoje 2 razreda dionica, a valute fonda su u USD, CHF i EUR.

Za upisne dokumente ili više informacija o investiranju u naše fondove molimo kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Razred ARazred B
Upravljačka provizija 1.8% neto vrijednosti sredstava (NVI) godišnje 1.5% neto vrijednosti sredstava (NVI) godišnje
Provizija učinkovitosti 10% povečanja NVI, nad vrijednosti 3 mjesečne referentne kamatne stope USD LIBOR + 2% i "high water mark" 8% povečanja NVI, nad vrijednosti 3 mjesečne referentne kamatne stope USD LIBOR + 2% i "high water mark"
Upisi 5 radnih dana prije zadnjeg dana kalendarskog mjeseca 5 radnih dana prije zadnjeg dana kalendarskog mjeseca
Isplata Mjesečno prema NVS - s prethodnom obavijesti od 90 dana Mjesečno prema NVS - s prethodnom obavijesti od 180 dana
Osnovne valute fonda USD, EUR, CHF USD, EUR, CHF
Najmanje početno ulaganje 50.000 USD za USD dionice 50.000 USD za USD dionice
50.000 EUR za EUR dionice 50.000 EUR za EUR dionice
50.000 CHF za CHF dionice 50.000 CHF za CHF dionice
Obračunski dan Zadnji dan u kalendarskom mjesecu Zadnji dan u kalendarskom mjesecu

AFC Vietnam Fund

Indeksiran prihod neto vrijednosti sredstava (NVI) u USD

AVF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital (Vietnam) Limited je investicijski upravitelj AFC Vietnam Fonda smješten na Kajmanskim otocima. Cilj fonda je dugoročno povećavanje sredstava investitora kroz stjecanje vrijednosti u rastućim tvrtkama, posebno u malim i srednjim tvrtkama.

AFC Vietnam Fund je upravljane od strane voditeljskog tima koji čine Thomas Hugger, Andreas Karall i Andreas Vogelsanger. Ovaj tim ima više od 75 godina investicijskog iskustva kao i bogato iskustvo rada u Aziji, na vodećim položajima u Kambodži, Hong Kongu, Singapuru, Šri Lanki i Tajlandu.

Za upisne dokumente ili više informacija o investiranju u naše fondove molimo kontaktirajte nas na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Razred C
Upravljačka provizija 1.8% neto vrijednosti sredstava (NVI) godišnje
Provizija učinkovitosti 12.5% povečanja NVI iznad vrijednosti "high water mark"
Upisi 5 radnih dana prije zadnjeg dana kalendarskog mjeseca
Isplata Mjesečno prema NVI - s prethodnom obavijesti od 60 dana
Osnovna valuta fonda USD
Najmanje početno ulaganje 10.000 USD
Obračunski dan Zadnji dan u kalendarskom mjesecu

Kontaktirajte AFC

Registrirano sjedište:
Asia Frontier Capital Ltd.
c/o Ogier Fiduciary Services (Cayman) Ltd.
89 Nexus Way
Camana Bay
Grand Cayman KY1-9007
Cayman Islands

Glavni ured:
Asia Frontier Investments Ltd.
1208, 12th Floor, Loon Kee Building
267-275 Des Voeux Road Central
Hong Kong
Tel: +852 3904 1015
Fax: +852 3904 1017
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

mrt-logo
Sheung Wan Station, Izlaz B (Island linija)

Asia Frontier Investments Ltd. Je registriran od strane Hong Kong Securities and Futures Commission "SFC" za savjetovanje pri trgovanju vrijednosnim papirima (Tip 4) i upravljanje sredstvima (Tip 9)