ASF header

Tervetuloa Asia Frontier Capital:iin

Asia Frontier Capital Oy on uraauurtava varainhoitoyhtiö, joka on erikoistunut sijoittamaan voimakkaan kasvun aasialaisiin raja-alueiden kansantalouksiin hallitsemalla AFC Asia Frontier Rahastoa ja AFC Vietnam Rahastoa.

AFC Asia Frontier Rahasto sijoittaa aasialaisten raja-aluemaiden julkisiin pääomiin, joiden kulutuksen nähdään kasvavan johtuen suosiollisista demografisista trendeistä, kasvavista tuloista ja voimakkaasta BKT:n kasvusta. Rahasto sijoittaa listattujen yritysten pääomiin, joiden pääliiketoiminnalliset aktiviteetit ovat Bangladeshissa, Bhutanissa, Kambotžassa, Irakissa, Laosissa, Malediiveillä, Mongoliassa, Myanmarissa (Burma), Nepalissa, Paskistanissa, Papua-Uusi-Guineassa, Sri Lankalla ja Vietnamissa. AFT Asia Frontier Rahasto on sijoittunut hyödyntämään jatkuvat taloudelliset muutokset näissä maissa ja tarjoaa korkeita tuottoja yhdistettynä huomattaviin diversifikaatiomahdollisuuksiin. Tätä rahastoa johtaa Asia Frontier Capital:in perustaja ja toimitusjohtaja, Thomas Hugger, joka on sijoittanut raja-alueiden markkinoihin kautta Aasian and Afrikan yli 20 vuoden ajan.

AFC Vietnam Rahasto laitettiin alulle 11. päivä joulukuuta 2013 ja sitä ohjataan Thomas Huggerin ja Andreas Vogelsangerin toimeenpanevan johtajuuden alaisuudessa, joilla on yhteensä yli 50 vuotta kokemusta sijoitusten johtamisesta raja-alueiden markkinoilla, Aasiassa ja ympäri mailman. Rahasto sijoittaa yksinomaisesti vietnamilaisiin pääomiin nappaamalla kiinni kasvuyritysten arvosta; erityisesti pienten ja keskisuurien yritysten segmentissä. Rahaston pääsijoitusasiamies, Andreas Karall, on identifioinut yli 100 listattua vietnamilaista osaketta, joiden P/E-luku on välillä 6x ja 7x ja joita vaihdetaan kirja-arvon ympärillä. Monella näistä yhtiöistä osinkoanti on yli 9% ja joillakin on nettokäteisasema, joka on lähes yhtä korkea kuin näiden markkinakatto.

Saadaksenne lisätietoja rahastosta, johtoryhmästä ja sijoitusstrategiasta, olkaa hyvät ja ottakaa yhteyttä meihin osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

AFC Asia Frontier Rahasto

Nettorahaston Suorituskyky - Luokka A USD

AAFF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital Limited on Cayman Saarille kotiutunut varainhoitoyhtiö, jolla on avoinpäätteisiä ja sijoituksille avoimia rahastoja. Rahastot ovat sijoittuneet Cayman Saarille sisältäen ainoastaan yhdysvaltailaissijoittajille avoinna olevan “AFT Asia Frontier Fund” –rahaston sekä ei-yhdysvaltalaisille sijoittajille avoinna olevan “AFC Asia Frontier Fund (non-US)” –rahaston.

Rahastojen tilaus on avoinna kuukausittain ja sulkeutuu 5 arkipäivää ennen kuukauden viimeistä kalenteripäivää. Saatavilla on kaksi osakeluokkaa ja rahaston pohjavaluutat ovat USD, CHF ja EUR.

Pyytääksenne tilausasiakirjoja tai löytääksenne lisätietoa meidän rahastoihin sijoittamisesta, olkaa hyvät ja ottakaa ja ottakaa yhteyttä osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Luokka ALuokka B
hallinnointipalkkio 1.8% per vuosi substanssiarvosta 1.5% per vuosi substanssiarvosta
Suorituspalkkio 10% substanssiarvon arvonnoususta yli 3 kk:n +2 %:n USD LIBOR:in ja high water mark:in 8% substanssiarvon arvonnoususta yli 3 kk:n +2 %:n USD LIBOR:in ja high water mark:in
Tilaukset 5 arkipäivää ennen kuukauden viimeistä kalenteripäivää 5 arkipäivää ennen kuukauden viimeistä kalenteripäivää
Lunastaminen Kuukausittain substanssiarvolla – 90 päivän huomautusajalla Kuukausittain substanssiarvolla – 180 päivän huomautusajalla
Rahaston pohjavaluutat USD, EUR, CHF USD, EUR, CHF
Lähtökohtainen vähimmäisinvestointi 25,000 USD USD osakkeista 25,000 USD USD osakkeista
25,000 EUR EUR osakkeista 25,000 EUR EUR osakkeista
25,000 CHF CHF osakkeista 25,000 CHF CHF osakkeista
Arvon määräämispäivä Kalenterikuukauden viimeinen päivä Kalenterikuukauden viimeinen päivä

AFC Vietnam Rahasto

Substanssiarvolla indeksoidut nettotuotot USD

AVF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital (Vietnam) Limited on Cayman Saarille perustuva sijoitushallinnoija osana “AFC Vietnam Fund” –rahastoa. Rahasto pyrkii saavuttamaan pitkäaikaisen sijoittajien pääoman arvonnousun nappaamalla kiinni kasvuyritysten arvosta; erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten segmentissä.

AFC Vietnam Rahastoa ohjataan Thomas Huggerin, Andreas Karallin ja Andreas Vogelsangerin toimeenpanevan johtajuuden alaisuudessa. Tällä ryhmällä on yli 75 vuotta sijoituskokemusta kuten myös laajaa kokemusta työskentelystä Aasiassa ollessaan johtoasemissa Kambotžassa, Hongkongissa, Singaporessa, Sri Lankassa ja Thaimaassa.

Saadaksenne lisää tietoa rahaston suoriutuskyvystä tai nähdäksenne tiedotteemme ja sijoittajaesitelmämme olkaa hyvät ja ottakaa yhteyttä osoitteeseeen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Luokka C
Hallinnointipalkkio 1.8% per vuosi substanssiarvosta
Suorituspalkkio 12,5% substanssiarvon arvonnoususta yli high water mark:in
Tilaukset 5 arkipäivää ennen kuukauden viimeistä kalenteripäivää
Lunastaminen Kuukausittain substanssiarvolla – 60 päivän huomautusajalla
Rahaston pohjavaluutta USD
Lähtökohtainen vähimmäisinvestointi 10,000 USD
Arvon määräämispäivä Kalenterikuukauden viimeinen päivä

Ota yhteyttä AFC:hen

Rekisteröity Toimisto:
Asia Frontier Capital Oy
c/o Ogier Fiduciary Services (Cayman) Oy
89 Nexus Way
Camana Bay
Grand Cayman KY1-9007
Cayman Saaret

Päätoimisto:
Asia Frontier Investments Oy
1208, 12th Floor, Loon Kee Building
267-275 Des Voeux Road Central
Hong Kong
Puh: +852 3904 1015
Fax: +852 3904 1017
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

mrt-logo
Sheung Wan Station, Uloskäynti B (Island Line)

Asia Frontier Investments Oy on lisensoitu Hong Kong Securities and Futures Commission "SFC" -hallintoelimen toimesta tyyppi 4:n (Advising on Securities) ja tyyppi 9:n mukaan (Asset Management)