ASF header

Καλώς ήρθατε στην Asia Frontier Capital

Η Asia Frontier Capital Ltd. Είναι μια πρωτοποριακή εταιρία διαχείρησης κεφαλαίων που ειδικεύται στην επένδυση των ταχέων αναπτυσομένων οικονομιών της Ασίας μέσω της διαχείρισης του Ταμείου AFC Asia Frontier και του Ταμείου AFC Vietnam.

Το Ταμείο της AFC Asia Frontier επενδύει σε μετοχές του δημοσίου στις παραμεθόριες χώρες της Ασίας οι οποίες παρουσιάζουν αύξηση της κατανάλωσης λόγω των ευνοικών δημογραφικών τάσεων, της αυξησης των εισοδημάτων και της αύξησης του ΑΕΠ. Το Ταμείο επενδυεί σε εισηγμένες μετοχές εταιριών που έχουν την έδρα τους στο Μπαγκλαντές, Μπουτάν, Καμπότζη, το Ιράκ, το Λάος, Μαλδίβες, Μογγολία, Μιανμάρ (Βιρμανία), Νεπάλ, Πακιστάν, Παπούα Νέα Γουινέα, την Σρί Λάνκα και το Βιετνάμ. Το Ταμείο της AFC Asia Frontier διμιουργήθηκε με σκοπό να επωφεληθεί από τις συνεχιζόμενες οικονομικές μεταβολές σε αυτές τις χώρες και προσφέρει υψηλές αποδόσεις σε συνδυασμό με σημαντικές ευκαιρίες διαφοροποιήση. Το ταμείο αυτό κατευθύνεται από τον ιδρυτή και CEO της Asia Frontier Capital, Thomas Hugger, ο οποίος έχει επενδύσει σε αναδυόμενες αγορές σε όλη την Ασία και την Αφρική για περισσότερο από 20 χρόνια.

Το Ταμείο της AFC Vietnam ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου 2013 και διευθύνεται υπό την εκτελεστική ηγεσία του Thomas Hugger και Andreas Vogelsanger οι οποίοι έχουν περισσότερα από 50 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στην διαχείριση των επενδύσεων σε αναδυόμενες αγορές, την Ασία και σε όλο τον κόσμο. Το Ταμείο επενδύει αποκλειστικά σε Βιετνάμεζικες μετοχές με σκοπό να συλλάβει την αξία των εταιρείων υπό ανάπτυξη; ειδικότερα στις μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρείες. Ο διευθύνων σύμβουλος των επενδύσεων του Ταμείου, Andreas Karall, έχει εντοπίισει παραπάνω απο 100 εισηγμένες Βιετναμέζικες μετοχές οι οποίες παρουσιάζουν αναλογία Τιμή/Κέρδους μεταξύ 6x kai 7x καί αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης γύρω από την λογιστική αξία. Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν μερισματική απόδοση άνω του 9%, ενώ μερικά έχουν καθαρή ταμειακή θέση που είναι σχεδόν τόσο υψηλές όσο κεφαλαιοποίησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ταμείο, την διευθύνση και την επενδυτική στρατηγική παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Το Ταμείο AFC Asia Fronier

Καθαρή Απόδοση Αμοιβαίου Κεφαλαίου - Κατηγορία A USD

AAFF-Perf-Chart

H Asia Frontier Capital Limited των Νησιών Καϊμάν είναι μια εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων που έχει ανοικτού τύπου κεφάλαια τα οποία είναι ανοιχτά για επενδύσεις. Το Ταμείο που εδρεύει στα Νησιά Καϊμάν μαζί με το "AFC Asia Frontier Fund" ειναι ανοιχτό μονάχα για Αμερικάνους επενδυτές ενώ το "AFC Asia Frontier Fund (non-US) είναι ανοιχτό για μη Αμερικάνους επενδυτές.

Η συνδρομή στα ταμεία είναι διαθέσιμη σε μηνιαία βάση και κλείνει 5 εργάσιμες ημέρες πρίν από την τελευταία ημέρα κάθε ημερολογιακού μήνα. Υπάρχουν 2 κατηγορίες μετοχών και τα βασικά συναλλάγματα είναι USD, CHF και EUR.

Για να ζητήσετε τα έντυπα εγγραφής ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επένδυση στα αμοιβαία μας κεφάλαια, παρακαλούμε επικοινωνήστε This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Κατηγορία ΑΚατηγορία B
Τέλος Διαχείρησης 1.8% επιτόκιο ανά έτος της καθαρής αξίας του κεφαλαίου 1.5% επιτόκιο ανά έτος της καθαρής αξίας του κεφαλαίου
Αμοιβή Απόδοσης 10% καθαρή εκτίμηση της αξίας του κεφαλαίου για πάνω από 3 μήνες USD LIBOR +2% και εξασφάλιση ανώτατου ορίου επένδυσης 8% καθαρή εκτίμιση της αξίας του κεφαλαίου για πάνω από 3 μήνες USD LIBOR +2% και εξασφάλιση ανώτατου ορίου επένδυσης
Συνδρομές 5 εργάσιμες ημέρες πρίν από την τελευταία ημέρα κάθε ημερολογιακού μήνα 5 εργάσιμες ημέρες πρίν από την τελευταία ημέρα κάθε ημερολογιακού μήνα
Εξαγορές Μηνιαία αξία του καθαρού κεφαλαίου- με προειδοποίηση 90 ημερών Μηνιαία αξία του καθαρού κεφαλαίου- με προειδοποίηση 180 ημερών
Συνάλλαγμα που δέχεται το ταμείο USD, EUR, CHF USD, EUR, CHF
Ελάχιστο αρχικό ποσό επένδυσης: USD 25,000 για USD μετοχές USD 25,000 για USD μετοχές
EUR 25,000 για EUR μετοχές EUR 25,000 για EUR μετοχές
CHF 25,000 για CHF μετοχές CHF 25,000 για CHF μετοχές
Ημέρα Αποτίμησης Τελευταία ημέρα του κάθε ημερολογιακού μήνα Τελευταία ημέρα του κάθε ημερολογιακού μήνα

Το Ταμείο AFC Vietnam

Καθαρές καταχωρημένες επιστροφές USD της αξίας του καθαρού κεφαλαίου

AVF-Perf-Chart

H Asia Frontier Capital (Vietnam) Limited αποτελεί τον διαχειρηστή επενδύσεων του Ταμείου <> που εδρεύει στα Νησιά Καϊμαν. Το ταμείο στοχεύει στην επίτευξη μακροπρόθεσμης αύξησης κεφαλαίου για τους επενδυτές μέσα από τη σύλληψη αξίας των αναπτυσσομένων εταιρείων ανάπτυξης; ειδικότερα σε μικρού έως μεσαίου μεγέθους εταιρείες.

Το Ταμείο AFC Vietnamδιαχειρίζεται η ηγετική ομάδα του Thomas Hugger, Andreas Karall και Andreas Vogelsanger. Αυτή η ομάδα έχει περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας τις επενδύσεις, καθώς και μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας στην Ασία και έχοντας αναλάβει διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στην Καμπότζη, Χόνγκ Κόνγκ, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα και την Ταϊλάνδη.

Για να ζητήσετε τα έντυπα εγγραφής ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επένδυση στα αμοιβαία μας κεφάλαια, παρακαλούμε επικοινωνήστε This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Κατηγορία C
Τέλος Διαχείρησης 1.8% επιτόκιο ανά έτος της καθαρής αξίας του κεφαλαίου
Αμοιβή Απόδοσης 12,5% καθαρή εκτίμηση αξίας του κεφαλαίου πάνω από το ανώτατο όριο επένδυσης
Συνδρομές 5 εργάσιμες ημέρες πρίν από την τελευταία ημέρα κάθε ημερολογιακού μήνα
Εξαγορές Μηνιαία αξία του καθαρού κεφαλαίου- με προειδοποίηση 60 ημερών
Συνάλλαγμα που δέχεται το ταμείο USD
Ελάχιστο αρχικο ποσό επένδυσης: USD 10,000
Ημέρα Αποτίμησης Τελευταία ημέρα του κάθε ημερολογιακού μήνα

Επικοινωνήστε με την AFC

Έδρα:
Asia Frontier Capital Ltd.
c/o Ogier Fiduciary Services (Cayman) Ltd.
89 Nexus Way
Camana Bay
Grand Cayman KY1-9007
Cayman Islands

Κεντρικά Γραφεία:
Asia Frontier Investments Ltd.
1208, 12ος 'Οροφος, Κτήριο Loon Kee
267-275 Des Voeux Road Central
Hong Kong
Τηλ: +852 3904 1015
Fax: +852 3904 1017
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

mrt-logo
Στάση Sheung Wan , Έξοδος B (από την πλευρά του Νησιού)

H Asia Frontier Ltd. Έχει αδειοδοτηθεί από από την Hong Kong Securities and Futures "SFC" για Τύπου 4 (Παροχή συμβουλών σε Τίτλους) και Τύπου 9 (Διαχείριση Κεφαλαίων)