ASF header

Welkom op de website van Asia Frontier Capital

Asia Frontier Capital Ltd. is een leider in vermogensbeheer en is gespecialiseerd in de snelgroeiende Aziatische frontier landen. Asia Frontier Capital beheerd het AFC Asia Frontier Fund en het AFC Vietnam Fund.

Het AFC Asia Frontier FundAFC Asia Frontier Fund belegt in de beursgenoteerde bedrijven in de Aziatische frontier markten. De Aziatische economieën doorgaan momenteel een groeifase door de demografische ontwikkelingen, de groei in inkomens van de bevolking, en de winsten van de bedrijven, en dientengevolge de groei in BNP. Het fonds belegt in beursgenoteerde ondernemingen, die hun zaken hoofdzakelijk richten op Bangladesh Bhutan, Irak, Cambodja, Laos, de Madelieven, Mongolië, Myanmar (Burma), Nepal, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, Sri Lanka, of Vietnam. Het AFC Asia Frontier Fund wordt zodanig gepositioneerd dat het optimaal kan profiteren van de economische groei in de Aziatische frontier markten. Het fonds biedt de belegger een mogelijkheid voor een hoge prestatie met een reële diversificatie. Het fonds wordt beheerd dor Thomas Hugger, CEO van Asia Frontier Capital Ltd. Thomas Hugger belegt al 20 jaar in opkomende landen in Azië en Afrika.

Het AFC Vietnam FundAFC Vietnam Fund is op 11 december 2013 gesticht en word geleid door Thomas Hugger en Andreas Vogelsanger. Dit team heeft samen 50 jaar ervaring met beleggingen in de opkomende economieën in Azië en de rest van de wereld. Het fonds belegt uitsluitend in beursgenoteerde bedrijven, met als focus de groei aandelen onder de thans ondergewaardeerde aandelen van het midden en kleinbedrijf. Andreas Karall, de beheerder van het fonds, heeft meer dan 100 beursgenoteerde bedrijven onderzocht die met een koers/winst verhouding van tussen de 6x en 7x en een in de buurt van de boekwaarde genoteerd staan. Veel van dezen bedrijven hebben ook nog een dividend rendement van meer dan 9% en sommigen hebben zelfs een netto cash positie die bijna zo hoog is als hun gehele marktkapitalisatie.

U kunt ons bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.voor meer informatie over het fonds, onze beleggings-strategie, en ons management.

AFC Asia Frontier Fund

Netto Fonds Resultaat - Klasse A USD

AAFF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital Limited is a fonds management bedrijf, decomicilieerd in de Caymaneilanden, dat fondsen be+V4heerd. Beide fondsen staan open voor investeerders. Onze belegginsfondsen zijn eveneens gedomicilieerd in de Caymaneilanden. Het "AFC Asia Frontier Fund" is voor beleggers uit de Verenigde Staten, en het "AFC Asia Frontier Fund (non-US)" is voor niet Amerikaanse beleggers.

I kunt maandelijks inschrijven op onze fondsen, en de inschrijving sluit steeds 5 werkdagen voor het einde van de maand. Er zijn 2 klassen aandelen, en het fonds heeft aandelen in de volgende valuta: Euro (EUR), Zwitserze Frank (CHF) en Amerikaanse Dollar (USD).

Voor meer informatie of om de inschrijvingsformulieren te ontvangen schrijft u ons op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Klasse AKlasse B
Beheerskosten 1.8% per jaar 1.5% per jaar
Performance Fee 10% met een winstdrempel. De winstdrempel is de 3 maandse USD LIBOR rente plus 2%. Een 'high water-mark' word toegepast. 8% met een winstdrempel. De winstdrempel is de 3 maandse USD LIBOR rente plus 2%. Een 'high water-mark' word toegepast.
Inschrijving 5 werkdagen voor het einde van elke kalender maand 5 werkdagen voor het einde van elke kalender maand
Terugbetaling Maandelijks op basis van de intrinsieke waarde - met 90 dagen opzeggingstermijn. Maandelijks op basis van de intrinsieke waarde - met 180 dagen opzeggingstermijn.
Fonds Basis Valuta USD, EUR, CHF USD, EUR, CHF
Minimum initiele inschrijving USD 25,000 voor USD aandelen USD 25,000 voor USD aandelen
EUR 25,000 voor EUR aandelen EUR 25,000 voor EUR aandelen
CHF 25,000 voor CHF aandelen CHF 25,000 voor CHF aandelen
Valuta Datum Laatste dag van elke maand Laatste dag van elke maand

AFC Vietnam Fund

Waardevermeerdering Intrinsieke Waarde in USD

AIF-Perf-Chart

Asia Frontier Capital (Vietnam) Limited is een in de Caymaneilanden gedomicilieerde fondsbeheerder van het "AFC Vietnam Fund". Het fonds heeft als doel te profiteren van de lange termijn groei van ondergewaardeerde bedrijven vooral midden en kleinbedrijven.

Het AFC Vietnam FundAFC Vietnam Fund word door Thomas Hugger, Andreas Karall en Andreas Volgelsanger beheerd. Dit team heeft samen 75 jaar ervaring in de vermogensbeheer en beurshandel. Bovendien hebben ze ervaring in Hong Kong, Cambodja, Singapore, Sri Lanka en Thailand

Voor meer informatie over ons en onze fondsen, neemt u kontakt met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Klasse C
Beheerskosten 1.8% per jaar
Performance Fee 12.5% met 'high water-mark'
Inschrijving 5 werkdagen voor het einde van elke kalender maand
Terugbetaling Maandelijks op basis van de intrinsieke waarde - met 60 dagen opzeggingstermijn.
Fonds Basis Valuta USD
Minimum initiele inschrijving USD 10,000
Valuta Datum Laatste dag van elke maand

Contact AFC

Geregistreerd Adres:
Asia Frontier Capital Ltd.
c/o Ogier Fiduciary Services (Cayman) Ltd.
89 Nexus Way
Camana Bay
Grand Cayman KY1-9007
Cayman Islands

Hoofdkantoor:
Asia Frontier Investments Ltd.
1208, 12th Floor, Loon Kee Building
267-275 Des Voeux Road Central
Hong Kong
Tel: +852 3904 1015
Fax: +852 3904 1017
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

mrt-logo
Ondergrondse (MTR) station "Sheung Wan"(Island Line), Uitgang B

Asia Frontier Investments heeft een licentie van de "Hong Kong Securities and Futures Commission - SFC" voor "Advising on Securities" (Type 4) en "Asset Management" (Type9).